Servis ATLAS COPCO kompresora

SERVIS KOMPRESORA

Preko 10 godina iskustva u servisu Atlas Copca i brz izlazak na teren čine stabilnu podlogu za rješavanje problema na Vašim kompresorima. 

Pružamo uslugu servisa kompresora i opreme za pripremu komprimiranog zraka svjetski poznatog proizvođača ATLAS COPCO i njegove grupacije (ABAC, CECCATO, ALUP, MARK, WORTHINGTON CREYSSENSAC).

Redovno pratimo radne sate opreme i termine za servise – unaprijed Vas obavještavamo i dogovaramo termin za servis. 

Izlazak na teren po cijeloj Hrvatskoj. Servis kompresora je naš fokus.

BEKO Logo 96dpi

Kvalitetu svoje usluge potvrđujemo i suradnjom s njemačkom firmom

BEKO TECHNOLOGIES GmbH,

čiji smo generalni zastupnik za područje Hrvatske.

BEKO TECHNOLOGIES nudi učinkovita i napredna rješenja za pripremu komprimiranog zraka, koja su vam potrebna za sigurnost vaših proizvodnih procesa.

Optimalno usklađivanje i redovito održavanje sustava komprimiranog zraka ključno je za veću učinkovitost i uštede. U isto vrijeme, sustav komprimiranog zraka prilagođen vašim zahtjevima pruža vam maksimalnu pouzdanost proizvodnog procesa. I stoga, smatramo da ne biste trebali raditi kompromise po pitanju kvalitete svog komprimiranog zraka.

POUZDANOST I KVALITETA U SERVISU

Naši kupci su velike i male tvrtke, obrti i svi oni koji imaju potrebu za komprimiranim zrakom.

Zahvaljujući tome što u svom radu težimo vrhunskoj kvaliteti, tijekom godina rada razvili smo se u renomiranu tvrtku čije ime postaje potvrda i jamstvo pouzdanosti i kvalitete. 

Poštivanjem propisa struke, dugogodišnjim iskustvom i stalnim praćenjem tržišta osiguravamo maksimalnu sigurnost, kroz cijeli vijek uporabe uređaja.

Servise radimo brzo, pouzdano i kvalitetno.

 

 

Pouzdani smo partneri i oslanjamo se na dugoročnu suradnju s trgovcima i krajnjim kupcima. Samostalna smo obiteljska tvrtka čiji kupci vjeruju našem znanju i umijeću kao stručnjaka u industriji. Pomno pratimo zahtjeve i potrebe naših kupaca. Zajedno s vama razvijamo koncept po mjeri i pronalazimo najprikladnije rješenje za vas. 

Naša rješenja predstavljaju kvalitetu, uštedu energije i dugovječnost zahvaljujući učinkovitosti pojedinačnih komponenti i njihovoj najboljoj mogućoj kombinaciji. Dizajniramo najučinkovitiji sustav za obradu komprimiranog zraka za naše klijente na temelju njihovih individualnih zahtjeva.