Komprimirani zrak je neizostavni dio svake proizvodnje. Da bi proizvodni pogoni mogli raditi trebaju komprimirani zrak, a njega možemo dobiti jedino sa kompresorom. Pravilnim odabirom kompresora i opreme za obradu komprimiranog zraka direktno se utječe na troškove proizvodnje.Kako bi oni bili što manji potrebno je izabrati što efikasniji kompresor i opremu za obradu zraka.Danas na tržištu postoje mnogi proizvođači kompresora, ali samo neki od njih posvećuju maksimalnu pažnju na energetsku učinkovitost. Air-tech d.o.o. iz toga razloga svojim klijentima nudi opremu proizvođača koji veliku pozornost osim kvalitete i pouzdanosti polažu upravo na energetsku učinkovitost.U prodajnom asortimanu imamo uljne klipne i vijčane kompresore poznatih proizvođača kao što su Mark, Abac, Ceccato i Worthington Creyssensac.

Svojom izvedbom i kvalitetom izrade ABAC klipni kompresori se svrstavaju u sam vrh profesionalnih kompresora dostupnih kupcima koji imaju potrebu za komprimiranim zrakom do 4m3/h. Fiksni ili na kotačima, sa ili bez sušača ABAC klipni kompresori s lakoćom odgovaraju i najzahtijevnijim aplikacijama. Isporučuju se na spremnicima od 24l-500l, radnog tlaka 8-10Bar i snage 1,5-7,5kW. Kontakt

Pošalji upit

CECCATO

Firma CECCATO proizvdnjom kompresora bavi se još od 1970. kada su proizvodili klipne kompresore. Prateći situaciju i potrebe tržišta razvijaju proizvodnju, te danas nude kompletnu liniju klipnih, vijčanih, uljnih i bezuljnih kompresora, sušača, filtera i opreme za sistem komprimiranog zraka. Uz takvu paletu proizvoda mogu odgovoriti na sve izazove u svom području djelovanja. CECCATO kompresore moguće je naručiti sa fiksnim ili varijabilnim pogonom, snage od 2,2kW – 160kW, radnog tlaka 7,5Bar – 13Bar.

Pošalji upit