100% bezuljni zrak koji ispunjava sve zahtjeve prema ISO 8573-1 ili ISO 0 (Class Zero). Pogoni za proizvodnju ljekova, hrane, pića i osjetljive elektronike zahtijevaju zrak koji nije kontaminiran sa uljem. Takav zrak jedino pouzdano daju bezuljni kompresori. U ponudi imamo bezuljne klipne, spiralne i vijčane kompresore proizvođača Ceccato.

wis-AIR bezuljni klipni kompresori su već duže vrijeme prisutni na tržištu kompresora i imaju velik broj zadovoljnih korisnika.
Za male primjene kao što su stomatolozi ili pivovare u kojima ne postoji stalna potražnja za zrakom, koristi se uglavnom bezuljni klipni kompresor iz našeg asortimana CleanAIR. Za sve upite slobodno nam se obratite na kontakt.

Budući, da se tijekom procesa komprimiranja ne koristi ulje, logično je da se tako proizveden zrak ne mora filtrirati pa nema ni opasnosti od eruptiranja ulja u zrak. Zajedno sa odgovarajućim sušenjem i filtriranjem, komprimirani zrak
kojeg proizvodimo može biti upotrebljen gdje god je potrebna vrhunska kvaliteta komprimiranog zraka. wisAIR, spiralAIR – generiranje zraka bez ulja.
Ovisno o potrošnji zraka, nudimo kompresore za generiranje komprimiranog zraka bez ulja.
Srednje aplikacije kao što su mliječni roboti u uzgoju ne troše toliko, ali će možda morati stalno raditi. Prema tome, naš spiralAIR idealno je riješenje.
Za veće primjene koje tijekom dužeg vremena koriste veće količine komprimiranog zraka, asortiman wisAIR kompresora nudi savršeno rješenje.